top of page

Ruimen van septische putten in Waver

Vidange Efficace uit Waver is uw specialist in het ruimen van putten, voor particulieren en professionals.

VIDANGE ET NETTOYAGE

RUIMEN VAN PUTTEN

Vidange Efficace is uw specialist in het ruimen en reinigen van septische putten of tanks. Naast septische putten, helpen wij u eveneens verder met het ledigen en ruimen van regenwaterputten of watertanks.

 

Door het jarenlang gebruik van uw septische put is het mogelijk dat de afvoer met de tijd dicht slibt. U kan een volle septische put herkennen wanneer de aflopen in uw huis verstopt geraken en niet meer voldoende doorlopen. Ook uw wc of lavabo spoelt mogelijks minder goed door. Merkt u dus dat uw septische put niet meer naar behoren werkt? Aarzel dan niet en contacteer onze ruimdienst voor een snelle oplossing van uw probleem. 

 

Heeft u een regenput? Hou deze regenwaterput dan ook zeker in optimale conditie. Doorheen de jaren kunnen er verstoppingen ontstaan in de filters van uw regenwaterput door bijvoorbeeld ophopingen van bladeren. Laat uw filters en regenwaterput dan ook regelmatig controleren. Het is ook belangrijk uw regenput te laten reinigen van tijd tot tijd om vuilophopingen geen kans te geven. Vidange Efficace is specialist in het reinigen van uw regenwaterput en ruimt deze snel en efficiënt voor u.

Wij ruimen septische putten en regenwaterputten zowel voor particulieren als bedrijven. Daarnaast specialiseren wij ons ook in industriële ontvetting voor diverse installaties. Ook hierbij gaan we uiterst zorgzaam te werk om een perfect resultaat te bekomen.
 

Kortom, industriële ontvetting en het ruimen van putten zijn twee van onze activiteiten. Wij ontstoppen en ruimen alles snel en efficiënt. Bij ons bent u altijd aan het juiste adres!

Contacteer ons via onderstaande knop voor meer informatie over onze ruimingsdiensten of bel ons via 010 24 17 33

UW ERVAREN SEPTIC TANK LEDIGER

Om de goede werking van uw septic tank te garanderen en ongemakken zoals slechte geuren of overlopen te vermijden, onderhoud u best uw septic tank regelmatig door een professionele lediger. Efficiënt ledigen neemt alle saneringswerkzaamheden in uw put uit handen. We grijpen in voor het legen door te pompen dankzij een innovatieve vacuümwagen. De vaste stof wordt dus geëvacueerd. Vervolgens reinigen we de tank en de leidingen, reinigen we de vetafscheider die wordt gebruikt om vet en olie vast te houden om verstoppingen te voorkomen en tot slot voeren we een diepe hogedrukreiniging van de tank uit.

 

Benieuwd naar onze prijzen voor uw septic tank te ledigen of wilt u meer informatie ontvangen over ons bedrijf? Neem dan direct contact met ons op. Wij zorgen ook voor het ledigen van uw beerput en uw watertank.

NOS ZONES D'INTERVENTION

Vidange de fosses septiques dans le Brabant wallon, flamand ainsi que dans le sud de Bruxelles :
Wavre, Tubize, Nivelles, Villers-la-Ville, Jodoigne, Genappe, Waterloo, Braine l'Alleud, Grez-Doiceau, Lasne, Rebecq, Rixensart,...

ALLE ONTSTOPPINGEN • REGIO WAVER, BRUSSEL EN VLAAMS BRABANT

Vidange Efficace

Specialist in het ontstoppen met hoge druk

bottom of page