top of page

Rioleringswerken in Waver

Vidange Efficace uit Waver is uw specialist in rioleringswerken

RIOLERINGSWERKEN

Vidange Efficace herstelt en legt diverse soorten rioleringen en leidingen, zowel voor particulieren als voor gemeentes en bedrijven. 


Het aansluiten van riolering en riolen, plaatsen van bypasses voor septische putten, het bouwen van inspectieputten en het herstellen van alle soorten leidingen zijn maar enkele van onze competenties en activiteiten. Kortom, we zijn in staat om verschillende types afwatering te voorzien. Onze teams zijn perfect opgeleid en uitgerust met het nieuwste materiaal. Hierdoor kunnen we steeds snel en efficiënt te werk gaan. 

HERSTELLEN VAN BUIZEN EN LEIDINGEN

Merkt u problemen met uw riolering of leidingen? Vertrouw dan op de expertise van Vidange Efficace. Wij gaan grondig te werk met een duidelijk plan van aanpak.

Alvorens uw leidingen te herstellen, stellen we steeds voor om deze eerst te inspecteren met een camera. Zo kunnen wij obstructies, verstoppingen, scheuren of gebroken leidingen snel en efficiënt ontdekken. Op deze manier lokaliseren wij het probleem precies en kunnen we direct op de juiste plaats ingrijpen.

 

Door deze manier van werken zal onze interventie minder indringend zijn en vooral minder kosten.

Vervolgens gaan wij over tot de herstelling of vervanging van de beschadigde buis met de meest geschikte en juiste techniek. 

 

Wij hebben alles in huis om allerlei rioleringswerken uit te voeren, van de bouw van de inspectieput tot de aansluiting op het rioleringsnet. Wij specialiseren ons ook in het ontstoppen en ruimen van putten in Waver en in Vlaams- en Waals-Brabant. Onze teams zijn perfect uitgerust en onze uitgeruste vrachtwagen maakt snel, efficiënt en kwaliteitsvol werk mogelijk.

Meer informatie? Contacteer ons via onderstaande knop of bel ons op  010 24 17 33

PLAATSING VAN EEN ONDERGRONDSE SEPTISCHE PUT

Vidange Efficace

Specialist in het ontstoppen met hoge druk

bottom of page