top of page

Camera-inspectie van leidingen en riolering in Waver

Vidange Efficace uit Waver is uw specialist in inspecteren van uw leidingen of riolering met camera

INSPECTIE MET CAMERA

Bij Vidange Efficace kunt u terecht voor een minutieuze inspectie van uw afvoeren en leidingen met camera om snel lekken of verstoppingen te kunnen opsporen die vaak te wijten zijn aan een ophoping van vet, papier, doekjes of zelfs wortels. Wij kunnen alle leidingen vanaf een diameter van 80 mm inspecteren.

 

Onze digitale camera’s zijn waterdicht en maken het mogelijk om problemen met veel precisie te achterhalen, zelfs onder water. Daardoor hoeven geen nutteloze werken te worden uitgevoerd en kunnen wij gericht aan de slag gaan met het probleem. Wij helpen regelmatig particulieren, maar ook gemeenten en bedrijven kunnen bij ons terecht voor een inspectie van de leidingen of rioleringen met camera. 

 

Naast de kleinere camera's voor buizen vanaf 80mm, hebben wij ook robotcamera's ter onze beschikking voor grotere buizen. Wij werken altijd met materiaal dat afgestemd is op uw behoeften.

Na inspectie van uw leidingen of afvoeren kunnen wij u voorzien van een volledige rapport van de inspectie en een DVD. Deze documenten kunnen nuttig zij voor uw verzekeringsmaatschappij.

 

Contacteer ons via onderstaande knop voor meer informatie of bel ons via 010 24 17 33

Vidange Efficace

Specialist in het ontstoppen met hoge druk

bottom of page