top of page

Ontstoppen van afvoeren en leidingen in Waver

Vidange Efficace uit Waver is uw specialist in het  oplossen van elke soort ontstopping.

ONTSTOPPINGSDIENST

Vidange Efficace voert alle ontstoppingswerken onder hoge druk uit, dit zowel voor verstoppingen bij u thuis (voor particulieren) en als voor verstoppingen in uw bedrijf (de industrie). Wij ontstoppen en reinigen wc’s, badkamers, gootstenen, leidingen binnen- en buitenshuis, openbare en private afvoeren en rioleringen. 

Wij reinigen de leidingen met hoge druk apparatuur. Ruimen onder hoge druk garandeert dat alle aanslag en verstoppingen in alle soorten leidingen en afvoeren worden verwijderd.


Na het oplossen van de verstopping, voeren we een camera-inspectie uit om zo de toestand van de leidingen te analyseren en andere mogelijke problemen op te sporen. We inspecteren de leidingen grondig om toekomstige verstoppingen te vermijden.

Bij Vidange Efficace kunt u ook terecht voor de reining en lediging van allerlei soorten putten en andere drainage werkzaamheden. Daarnaast verzorgen wij ook de aanleg en herstelling van afvoeren en putten. Ook voeren wij regelmatig aansluitingen op de riolering uit, naast de installatie van bypasses voor septische putten.

Dankzij onze hoogopgeleide teams kunnen wij kwaliteitswerk garanderen. Wij zijn actief in de gemeenten van Waals-Brabant en Vlaams-Brabant, maar ook in Brussel.

Contacteer ons voor meer informatie over onze ontstoppingsdiensten via onderstaande knop of bel ons op 010 24 17 33

DRINGENDE PROBLEEMOPLOSSING NODIG?

Met spoed een professionele ontstopper nodig voor uw riolering of leidingen? Wij reageren in een mum van tijd! We werken met de grootste ernst, zelfs in geval van nood. We gebruiken de modernste apparatuur en moderne technieken voor een optimaal resultaat.

ALLE ONTSTOPPINGEN • REGIO WAVER, BRUSSEL EN VLAAMS BRABANT

Vidange Efficace

Spécialiste en débouchage d'égout haute pression

bottom of page