Ruimen van putten en alle ontstoppingen in Waver

Vidange Efficace uit Waver is uw specialist in het ruimen van putten, alle ontstoppingswerken en rioleringswerken

Vidange Efficace in Waver

Vidange Efficace in Waver is al meer dan 40 jaar uw specialist in het ruimen en ledigen van putten, reinigen van septische putten, het ontstoppen van leidingen en andere ontstoppingswerken onder hoge druk. Wij bieden onze ruimdienst en onstoppingsdienst aan aan zowel particulieren als de industrie.


Om gericht te werk te gaan, maken wij ook gebruik van camera inspectie. Met gebruik van de camera kunnen we de verstopping snel opsporen en de nodige ontstoppingen efficiënt uitvoeren. Dit zowel voor eenvoudige leidingen als riolering


Met onze ruimdienst kan u bij ons terecht voor het ruimen van verschillende soorten putten: septische put, regenwaterput of tanks. Dit voor putten voor eigen gebruik en putten of tanks van bedrijven. 

Vidange Efficace heeft tal van referenties in Vlaams-Brabant, Waals-Brabant en ook Brussel, zowel op het gebied van het legen van septische putten als het onstoppen van leidingen en rioleringen.

Een verstopping? Ruimdienst nodig?


Geen probleem, Vidange Efficace staat tot uw dienst! Wij lossen uw verstopping snel en efficiënt op en ruimen uw putten met de grootste zorg. Bel ons op 010 28 02 11 of vraag een offerte aan.

Offerte aanvragen

ALLE ONTSTOPPINGEN • REGIO WAVER, BRUSSEL EN VLAAMS BRABANT

Vidange Efficace