top of page

Ruimen van putten en alle ontstoppingen in Waver

Vidange Efficace uit Waver is uw specialist in het ruimen van putten, alle ontstoppingswerken en rioleringswerken

VIDANGE EFFICACE IN WAVER

Vidange Efficace in Waver is al meer dan 40 jaar uw specialist in het ruimen en ledigen van putten, reinigen van septische putten, het ontstoppen van leidingen en andere ontstoppingswerken onder hoge druk. Wij bieden onze ruimdienst en onstoppingsdienst aan aan zowel particulieren als de industrie.

 

Om gericht te werk te gaan, maken wij ook gebruik van camera inspectie. Met gebruik van de camera kunnen we de verstopping snel opsporen en de nodige ontstoppingen efficiënt uitvoeren. Dit zowel voor eenvoudige leidingen als riolering

 

Met onze ruimdienst kan u bij ons terecht voor het ruimen van verschillende soorten putten: septische put, regenwaterput of tanks. Dit voor putten voor eigen gebruik en putten of tanks van bedrijven. 
 

Vidange Efficace heeft tal van referenties in Vlaams-Brabant, Waals-Brabant en ook Brussel, zowel op het gebied van het legen van septische putten als het onstoppen van leidingen en rioleringen.

Een verstopping? Ruimdienst nodig?


Geen probleem, Vidange Efficace staat tot uw dienst! Wij lossen uw verstopping snel en efficiënt op en ruimen uw putten met de grootste zorg. Bel ons op 010 28 02 11 of vraag een offerte aan.

débouchage Wavre

Ontstoppen

Wij komen tussen voor alle soorten ontstoppingen en reiniging met hoge druk van uw leidingen, putten en reservoirs. Ook doen wij huishoudelijke en collectieve reiniging van openbare en particuliere riolen.

Vidange et nettoyage fosse septique

Aftappen en schoonmaken

Wij komen tussen voor het legen en volledig reinigen van uw septic tank, beerput, watertank, zowel voor particulieren als voor de industrie.

station d'épuration wavre

Afvalwater-zuiverings-installatie

Schakel een door de INBW goedgekeurde partner in zoals Vidange Efficient en recupereer een deel van de kosten van het legen van uw station.

passage caméra canalisation wavre

Camera inspectie

Wij komen tussen voor de camera-inspectie van uw riolen en leidingen om zo snel lekkages of verstoppingen op te sporen

travaux d'égouttage wavre

Afwaterings-
werken

Vidange Efficiënt repareert en installeert alle soorten afvoeren en leidingen voor zowel particulieren als voor gemeenschappen en bedrijven.

WAT MENSEN VAN ONS VINDEN

avis Google vidange
5 étoiles Google

Snelle reactietijd. Efficiënt werken. Geïnformeerd advies. Ik ga ervan uit dat de prijzen binnen de normen van het vak liggen. Stevig aan te bevelen.

5 étoiles Google

​Positieve aspecten: Stiptheid, Professionaliteit, Waar voor je geld, Responsiviteit Buitengewoon wat die persoon vanmiddag heeft bereikt. Bravo, ik beveel dit bedrijf aan.

 

 ​ Service: Afvoer ontstoppen

5 étoiles Google

Dringende interventie in het kader van een overstroming. Het bedrijf heeft een toepasselijke naam. De medewerker die aanwezig was (de zoon van de baas, denk ik) heeft er alles aan gedaan om ons te helpen en ons werk te verlichten, nogmaals een dikke merci aan hem. We hadden het bedrijf al een paar jaar geleden gebruikt voor het ledigen van een septic tank en ook niets om over te klagen.

ALLE ONTSTOPPINGEN • REGIO WAVER, BRUSSEL EN VLAAMS BRABANT

Vidange Efficace

Leidingwerk & septic tanks Waver

bottom of page